!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ 24 & 25/01/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
'Οπως είχε ανακοινωθεί,  στις  24/1/2013  πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Πανελλήνιου συντονιστικού, όπου ομόφωνα  συμφωνήθηκαν και αποφασίστηκαν από τα Σωματεία οι δράσεις που θα ακολουθήσουν προσεχώς τα Σωματεία, αφού όπως διαφαίνεται μέχρι τώρα ,η λύση που προτείνεται από τα αρμόδια Υπουργεία  για δημιουργία κοινωνικών συνεταιρισμών οδηγεί 3500 εργαζόμενους στο σπίτι τους!!!
Για τις δράσεις αυτές θα ενημερωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι μέσω των Γενικών τους Συνελεύσεων. Σήμερα 25/1/2013 το παν. Συντονιστικό ήταν από το πρωί στη βουλή όπου έκανε συναντήσεις με τα κόμματα όπου αφού  εκθέσαμε τις εξελίξεις, απαιτήσαμε εμπράκτως  την συμπαράσταση τους στον "αγώνα" που θα ακολουθήσει.
Δεσμεύτηκαν ότι θα το κάνουν και επίσης θα θέσουν εκ νέου το θέμα  στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της βουλής, κατόπιν συνεννοήσεως με το συντονιστικό. Λεπτομέρειες θα ειπωθούν επίσης μέσω των Γενικών Συνελεύσεων των Σωματείων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.