!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Βόλος:Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της "Βοήθειας στο Σπίτι"

Boithia 








Ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεικόπουλος,Δημ. Στρατούλης και Σοφία Σακοράφα σχετικά με την αντικατάσταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από το πρόγραμμα «Κατ οίκον φροντίδα συνταξιούχων» από 1/4/13. Σύμφωνα με τους βουλευτές το νέο αυτό πρόγραμμα, που θα υπάγεται στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, θέτει προϋποθέσεις τέτοιες (ετήσιο εισόδημα μέχρι 7.715 ευρώ, ηλικία άνω των 78 ετών και ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%), ώστε ο αριθμός των δικαιούχων στο Δήμο Βόλου να μειωθεί από 750, που είναι σήμερα, στους 130.
Οι υπουργοί ερωτώνται τι μέτρα θα λάβουν ώστε να μην επέλθει μείωση στον αριθμό των ωφελουμένων, το πρόγραμμα να αποκτήσει μόνιμη δημοτική δομή, πράγμα που αποτελεί αίτημα του Δήμου και των εργαζομένων, και να εξασφαλισθεί η σταθερή εργασία των εργαζομένων στις δημοτικές κοινωνικές δομές, οι οποίοι έχουν προσληφθεί με ΑΣΕΠ και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.  

 ertonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.