!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΣΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σάββατο 12 Γενάρη 2013 έγινε η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΥΒ Κ. Μακεδονίας.
Μετά από εκτεταμένη ενημέρωση που έγινε από την πρόεδρο Ιωακειμίδου Ζωή για τις συναντήσεις με τα αρμόδια υπουργεία και  διεξοδική συζήτηση μεταξύ των συναδέλφων καταλήξαμε στα παρακάτω:

1)      Παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας για συνέχιση της εργασίας όλων και της προσφοράς  μας σε δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας. Για να γίνει αυτό χρειάζεται ρύθμιση ή μακροχρόνια συγχρηματοδότηση (ως βήμα προς τη ρύθμιση). Σε ότι αφορά τις ΜΚΟ δεν συμφωνούμε, καθώς γνωρίζουμε ότι αυτό σημαίνει διάλυση των εργασιακών μας σχέσεων, των συμβάσεων και των δικαιωμάτων μας.

2)   Σε αυτή τη φάση είναι απαραίτητη η ενότητα όλων των σωματείων κι όλων των συναδέλφων. Κάνουμε έκκληση σε όλους για ενότητα στις θέσεις μας (συνέχιση του ΒσΣ, όχι ΜΚΟ) και στη δράση μας  (συντονισμένος αγώνας). Η μόνη εγγύηση για τη συνέχιση της εργασίας μας είναι ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ

3)     Για την καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση των συναδέλφων θα οργανωθούν άμεσα  τοπικές συνελεύσεις  ανά Νομό.

     


  
 


Για το ΔΣ

      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΖΩΗ                                            ΣΗΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.