!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Β΄ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΕΕΤΑΑ - ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΕΔΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η β' συνάντηση εκπροσώπων του υπ.Εργασίας , Εσωτερικών, ΕΕΤΑΑ και της Κοιν. Πολιτικής ΚΕΔΕ με θέμα το μέλλον του ΒΣΣ.
Κατόπιν πληροφοριών του Σωματείου μας ενημερωθήκαμε τα εξής:
Από πλευράς ΚΕΔΕ τέθηκε επίλυση μέσω συγχρηματοδότησης που όμως προσκρούει σε τρία πράγματα σύμφωνα με τους αρμόδιους των Υπουργείων:
-'Οτι θα πρέπει να αλλάξει ο προβλεπόμενων αριθμός προσλήψεων που ψηφίστηκε  πρόσφατα για τους ΟΤΑ  και αφορά διάφορες ειδικότητες.
- Δεν υπάρχει συγχρηματοδοτούμενο πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, μακράς διάρκειας παρ' ότι στην ΚΕΔΕ μας το είχαν διαψεύσει αυτό.
- Για την επέκταση των συμβάσεων μας απαιτείται έγκριση ΠΥΣ (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου) από το Υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης.
Οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Εσωτερικών ανέφεραν επίσης  ότι θα πρέπει να επιτευχθούν  και τα τρία μαζί   για να υπάρχει διασφάλιση του προσωπικού.
Είναι ξεκάθαρο ότι τα αρμόδια Υπουργεία προβάλλουν ως μονόδρομο, Εταιρεία Κοινωνικής Ευθύνης υπό την αιγίδα της ΕΕΤΑΑ πιθανότατα, αφού όπως μάθαμε εκπρόσωπος που ήταν παρών στη συνάντηση παρουσίασε και το "μοντέλο" που σχεδιάζουν. Εντός των ημερών θα είναι έτοιμο το τελικό σχέδιο της εεταα, μπορεί και αύριο, και θα σταλεί επίσημα στην ΚΕΔΕ όπου θα τεθεί στην συνεδρίαση της Κοιν. Πολιτικής και θα καλεστούν και τα Σωματεία. Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα υπάρξει μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού κοινή συνάντηση των εμπλεκόμενων Υπουργείων της  ΚΕΔΕ και των   Σωματείων  ΒΣΣ όπως έχουν δεσμευτεί.
Όπως διαφαίνεται οι προθέσεις τους είναι κοινωνική επιχειρηματικότητα με το ζόρι!!!!!!!! Με "επιχειρηματίες" εργαζόμενους που θα πληρώνονται το ελάχιστο κάθε τρεις μήνες όπως προβλέπεται από το ΙΚΑ, με ωφελούμενους που θα ψάχνουμε να τους βρούμε με το κιάλι με τα υπάρχοντα κριτήρια, με μη διασφάλιση του υπάρχοντος προσωπικού και των εργασιακών τους κατ΄επέκταση σχέσεων,  και πολλά άλλα που ανακύπτουν στο "βωμό" της κοινωνικής οικονομίας. 

Σωματείο Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.