!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση Σαμαρά - Στυλιανίδη για τους ΟΤΑ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, κατά την οποία συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την παρουσίαση των δράσεων που υλοποιήθηκαν και των προβλημάτων που παραμένουν ανοικτά.




Ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης 
Ο υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης 


Ο υπουργός Ευρ. Στυλιανίδης ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά για τις προσπάθειες «να κρατηθούν όρθιοι» οι ΟΤΑ, που είχαν φτάσει στο χείλος της χρεοκοπίας, ενώ εκτενής αναφορά έγινε και για τα κοινωνικά δίκτυα των δήμων, που αποδείχτηκαν πολύτιμα στον πόλεμο κατά της φτώχειας και θα συνεχίσουν να λειτουργούν και να προσφέρουν τις απαραίτητες υπηρεσίες στους πολίτες.
Στη συνάντηση καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα-δράσεις, όπως η δημιουργία του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, η αξιοποίηση της περιουσίας των δήμων και την καλή εκτέλεση των προϋπολογισμών, αλλά και θεσμικές πρωτοβουλίες, με στόχο τον εκσυγχρονισμό τους και την ενίσχυση της αυτονομίας τους.
Αναφορικά με το νόμο για την ιθαγένεια, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, δήλωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η απλοποίηση των σχετικών διαδικασιών για τους νόμιμους μετανάστες.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.