!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αχτίδα ελπίδας για το "Βοήθεια στο σπίτι"

(ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 19/02/2013)

Μία αχνή αχτίδα φωτός για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα τα κοινωνικά- προνοιακά προβλήματα των Δήμων όλης της χώρας άρχισε να διαφαίνεται μετά τη συνάντηση που είχε χθες στην Αθήνα ο Σίμος Δανιηλίδης, με...

 αρμόδιους υπουργούς, υφυπουργός και γενικούς γραμματείς εμπλεκόμενων υπουργείων.
Ο κ. Δανιηλίδης μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη, τον αντιπρόεδρο της επιτροπής Κοινωνικής Πολτικής της ΚΕΔΕ Βλάση Σιώμο και εκπροσώπους των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο σπίτι» και σε άλλα κοινωνικά προγράμματα είχαν διαδοχικές συσκέψεις με τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον υφυπουργό Εργασίας Ν. Παναγιωτόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα ΕΣΠΑ Κυριάκο Βιρβιδάκη και τη Γενική Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων Άννα Δελαπόρτα. Από τις συναντήσεις αυτές διεφάνη πως η κυβέρνηση δια των αρμοδίων στελεχών της φαίνεται να αποδέχεται την πρόταση της ΚΕΔΕ για συγχρηματοδότηση των κοινωνικο-προνοιακών προγραμμάτων από κοινοτικούς πόρους, κάτι που θα επιτρέψει τη συνέχιση τους. Η συγχρηματοδότηση αυτή θα επιτρέψει τη συνέχιση της απασχόλησης του προσωπικού, αφού αυτό προβλέπεται στα προγράμματα που επιδοτούνται από ευρωπαϊκά ταμεία δικαιολογείται η συνέχιση της. Μόνη εκκρεμότητα είναι να συμφωνήσει η τρόικα ώστε να μην υπολογιστεί το προσωπικό αυτό στο μάξιμουμ των συμβάσεων που έχει συμφωνηθεί για τις ανάγκες των δήμων (4.000). Τα κονδύλια για το «Βοήθεια στο σπίτι», περίπου 90 εκ. ευρώ είναι ήδη εξασφαλισμένα. Τη συνάντηση με τους κυρίους Στυλιανίδη και Παναγιωτόπουλο απασχόλησε ακόμη και η συνέχιση των 68 προγραμμάτων ΚΗΦΗ σε όλους τους δήμους, στα οποία 270 εργαζόμενοι παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες σε 2.500 υπέργηρους συμπολίτες μας. 
taxalia.blogspot.com

(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΤΙΠΟΤΕ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ..  ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ... ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ... ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ....... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.