!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΚΑ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
Ταχ. Διεύθ.: Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β, 104 33, Αθήνα Τηλ.: 210 88 36 917 ■
Web Site: www.eka.org.gr e-mail: eka.press@gmail.com
Αρ. Πρωτ.:  7219                                         Αθήνα, 06/02/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
          Ακόμα και οι ανήμποροι συνάνθρωποί μας (ηλικιωμένοι και ΑμΕΑ) μπαίνουν στο στόχαστρο των πολιτικών των δανειστών και της κυβέρνησης.
          Κανείς δεν εξαιρείται και οι άνθρωποι, ακόμα και αν είναι ανήμποροι, υπολογίζονται ως αριθμοί και «έσοδα – έξοδα»!
          Η νεοφιλελεύθερη πολιτική της τρόικα και της κυβέρνησης τους υπαγορεύει ότι η παροχή κοινωνικής φροντίδας δεν είναι υποχρέωση και ευθύνη του κράτους. Είναι ευθύνη άραγε των ιδιωτών;
          Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για μια φορά ακόμα βρίσκεται μπροστά στον οδοστρωτήρα που συνθλίβει το κοινωνικό κράτος. Oι 3.500 εργαζόμενοι του προγράμματος, οι οποίοι είναι μέσα από διαδικασίες ΑΣΕΠ, είναι απλήρωτοι επί μήνες, καλούνται να καλύπτουν διάφορα κενά στους Δήμους παράλληλα με το έργο τους και οδηγούνται στην ανεργία.
          Σαν Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Αθήνας δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα τους, στηρίζουμε τον Αγώνα τους και καλούμε κάθε Σωματείο – μέλος μας να εκφράσει την αλληλεγγύη του στη δύσκολη μάχη που δίνουν για να διασώσουν το κοινωνικό τους έργο αλλά και την εργασία τους.
Μαζί με τους συναδέλφους μας του «Βοήθεια στο Σπίτι», που επιτελούν το σπουδαίο αυτό κοινωνικό έργο και οι οποίοι πραγματοποιούν 48ωρη Απεργία στις 13 – 14 Φεβρουαρίου, απαιτούμε:
-      Νομοθετική ρύθμιση που να εξασφαλίζει και να διασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας του υπάρχοντος προσωπικού στις Δημοτικές Δομές με κοινωνική προσφορά.
-      Την άμεση καταβολή δεδουλευμένων, η επί σειρά μηνών μη καταβολή των οποίων τους έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.