!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ


Το "Βοήθεια στο Σπίτι σε ιδιώτες;; Ποιος το λέει αυτό;; ΕΣΕΙΣ.. κύριοι των Υπουργείων..;;
ΔΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ! Δεν καταθέτουμε τα όπλα μας που είναι η αγάπη για το συνάνθρωπο... τον ηλικιωμένο.. η ανάγκη για επιβίωση..!
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΛΩΝ! ΩΣ ΕΔΩ...!
ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ..... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ...
Τα σχέδια που σχεδιάζετε τόσο καιρό για όλους ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
Υπάρχουν λύσεις εφικτές για όλους μας και το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πολύ καλά αυτό, όμως.... 
 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ.
Σε ποιούς ιδιώτες και ΜΚΟ θα δώσετε στήριξη για να υλοποιήσουν το κοινωνικό σας έργο;; Ποια και ποιων συμφέροντα εξυπηρετούν;
Κύριοι και Κυρίες των Υπουργείων, που πήρατε την απόφαση να καταργήσετε το "Βοήθεια στο Σπίτι", μην ξεχνάτε πως με την κατάργηση του, οι συνέπειες θα είναι μεγάλες... αφορούν όλη τη χώρα... εκατοντάδες χιλιάδες ηλικιωμένους και ΑμεΑ, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες, εργαζόμενες μητέρες που σε πολλές περιπτώσεις μόνο ο δικός τους μισθός (κι αυτός με καθυστέρηση πολλών μηνών) υπάρχει για να θρέψει όλη την οικογένεια... ίσως και τους δικούς σας γονείς ή τους παππούδες σας, οι οποίοι στερήθηκαν τα πάντα, από τον πόλεμο, κατοχή έως σήμερα προς ώφελος όλων μας.

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;; ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;;;
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ!

ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ σε μας τους εργαζόμενους, στους ηλικιωμένους, στα ΑμεΑ, στις οικογένειές τους, στις οικογένειές μας, στις οικογένειές σας, σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μας αποκαταστήσετε εργασιακά και να φτιάξετε επιτέλους ένα ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΙΑ

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!

ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ....  για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες μας σε όσους τις έχουν ανάγκη. 
Ένταξη των ήδη εργαζομένων σε Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων γιατί οι κοινωνικές παροχές είναι ευθύνη και υπόθεση όλων μας 
και επιτέλους ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ κι όχι μετά από 10 και 12 μήνες καθυστέρηση φτάνοντας τους εργαζόμενους στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης.
 Γι αυτό λοιπόν 
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ! 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ: 
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ
 (αν σας έχει μείνει τίποτα από αυτά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.