!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Τα βοήθεια στο Σπίτι της Ηλείας διαδήλωσαν στους δρόμους της Αθήνας


Τα βοήθεια στο Σπίτι της Ηλείας διαδήλωσαν στους δρόμους της Αθήνας 

Κάτω από συνεχή καταρρακτώδη βροχή οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στα Βοήθεια στο Σπίτι όλης της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα και βροντοφώναξαν την αντίθεση τους στη διαφαινόμενη διάλυση των δομών τους.

Πάνω από 1500 από τους συνολικά 4.000 εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές των Δήμων βρέθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, έξω από το Υπουργείο εσωτερικών. Μαζί τους και αρκετοί Δήμαρχοι εκπρόσωποι άλλων σωματείων και εκπρόσωποι δημοτικών επιχειρήσεων.
Τα βοήθεια στο Σπίτι της Ηλείας διαδήλωσαν στους δρόμους της Αθήνας 

Η Ηλεία ήταν παρούσα για μία ακόμη φορά με ένα λεωφορείο που μίσθωσαν οι εργαζόμενοι των Δήμων του Νομού από το Νότο και τον Πύργο μέχρι την Αμαλιάδα τη Γαστούνη και τη Βάρδα και από νωρίς το πρωί της Τετάρτης και με τη συνοδεία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ήλιδας Πέτρου Παπαδάτου που τους συνόδευσε σε ένδειξη συμπαράστασης βρέθηκαν και συμμετείχαν στη διαμαρτυρία.
Μετά τις ομιλίες στην πλατεία Κλαυθμώνος ακολούθησε δυναμική πορεία εν μέσω καταρρακτώδους βροχής η οποία παρ' ότι σε κάποια στιγμή εξελίχθηκε και σε χαλάζι δεν πτόησε κανένα από τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες. Η πορεία κατέληξε στο Υπουργείο Απασχόλησης όπου και παρέμεινε αρκετή ώρα, ενώ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε χωρίς αποτέλεσμα με τον Υπουργό Απασχόλησης.
Οι εργαζόμενοι στα βοήθεια στο σπίτι ζητούν τη συνέχιση των προγραμμάτων τους με σταθερή και επαρκή χρηματοδότηση και την ένταξη τους σε ανάλογες διευθύνσεις των Δήμων.
Χαρακτηριστική ήταν η απουσία των μέσων ενημέρωσης της Αθήνας και σημειώθηκε με παράπονο και αγανάκτηση και ακούστηκε εργαζόμενος να σχολιάζει εύστοχα ότι τα μεγάλα κανάλια και οι εφημερίδες της πρωτεύουσας έχουν να λύσουν τη διαφορά μεταξύ του μπουμπούκου και του τραμπούκου...αφού αυτά τα θέματα τους επιβάλλουν τα αφεντικά τους να προβάλλουν!

eam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.