!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΛΑΜΙΑ - ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΥΡΟ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

8/3/2013 
ΛΑΜΙΑ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση στη Λαμία, φορέων και Δημαρχών, από τους συναδέλφους του ΒσΣ, όπου καταδείχτηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, πόσο άκυρη ήταν η πρόθεση, της εκεί μη κερδοσκοπικής εταιρίας, να παροτρύνει Δημάρχους, ώστε αυτοί με τη σειρά τους να παροτρύνουν εργαζόμενους, να συστήσουν συνεταιριστικές εταιρίες και να αναλάβει αυτή η εταιρία την διαχείριση.
Οι φορείς, με την πλήρη ενημέρωση που έγινε από τους εκπρόσωπους του συντονιστικού, Μαρία Παπαμάρκου, Λουκία Παπαϊωάννου και Λάμπρο Γκούλτα, κατάλαβαν το άκυρο της υπόθεσης. Όλοι, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και φορείς, (από τη περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας), στο τέλος κατέληξαν ότι η κίνηση αυτή τη εταιρίας είναι άκυρη και ότι η λύση για το ΒσΣ, δεν περνάει μέσα από τις συνεταιριστικές, αλλά από τους Δήμους. 
Το ίδιο και η εταιρία, δια του εκπροσώπου της κ. Τελώνη, στο τέλος της ενημέρωσης, κατάλαβε το λάθος και μάλιστα ζήτησε συγνώμη από τους εργαζόμενους που ήταν εκεί και είχαν αναστατωθεί με τη κίνηση αυτή της εταιρίας. 
Συνάδελφοι, όταν υπάρχει επαγρύπνηση και πίστη στο δίκαιό μας, τότε όλα γίνονται. 
Ακόμα όμως έχουμε δρόμο. Την Τρίτη στη Βουλή, κρίνονται πάρα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.