!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ




                                                                               Αθήνα, 6  Μαρτίου 2013                                                            

Αρ. Πρωτ.:   359      

                                                                                                                                
                     
                  Προς τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων
             
                   Κύριε Συνάδελφε,
      Παρακαλείσθε να προσέλθετε την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 και ώρα 17.30΄,στην Αίθουσα 223 του Μεγάρου της Βουλής, σε συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, σύμφωνα με το άρθρο 41Α΄ του Κανονισμού της Βουλής, κατόπιν αιτήματος Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Θέμα ημερήσιας διάταξης:
    Ενημέρωση από τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, σχετικά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να παραστούν οι κ.κ.: Ιωάννης Βαρδακαστάνης, πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ., Κωνσταντίνος Ασκούνης, πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ,  Σοφία Κολιζέρα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» ν. Αττικής, Λουκία Παπαϊωάννου, πρόεδρος των Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» ν. Βοιωτίας, Ιωάννης Αθανασίου, μέλος Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» ν. Λευκάδος και Φωτεινή Σπανού, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» ν. Ευβοίας.   
                         Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
                          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.