!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



                      ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α & Β ΒΑΘΜΟΥ
                         ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                   
                         Πλατεία ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 10  10556 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο  6980602038
                         http://www.syndikatoota.blogspot.com      e-mail: syndikatoota@gmail.com
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ                                                 Μάρτης  2013
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ μαζί με την Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΔΑΠ, ΚΗΦΗ κ.ά) πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 14 Μάρτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής).
Στη συνάντηση αναδείξαμε τα προβλήματα που υπάρχουν στις Κοινωνικές Δομές, ότι η δεν έχουν ανανεωθεί οι παραπάνω δομές με κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά τους οι  εργαζόμενοι και να είναι σε απόγνωση 130.000 ηλικιωμένοι, ΑΜΕΑ κ.α. που κινδυνεύουν να χάσουν την όποια κοινωνική στήριξη και βοήθεια έχουν.
Τώρα πρέπει να δοθεί τέλος στην εργασιακή ομηρία των εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές. Να σταματήσει η χρόνια συνεχιζόμενη ανασφάλειά τους, με την άμεση μονιμοποίησή τους, χωρίς κανέναν όρο ή άλλη προϋπόθεση.
Ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. αφού παραδέχτηκε τα σοβαρά και οξυμμένα προβλήματα, όπως είπε, δεσμεύεται να αναλάβει πρωτοβουλία με την κυβέρνηση προκειμένου να  εξασφαλιστεί η συνέχεια των Κοινωνικών Δομών.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα στα χέρια τους. Να ανοίξουν πλατιά το πρόβλημα στη γειτονιά, στις οργανώσεις των συνταξιούχων, στις συντονιστικές επιτροπές ατόμων με αναπηρία, να συντονιστούν με μαζικούς φορείς της περιοχής.
Ταυτόχρονα καλεί τους εργαζόμενους να μην πέσουν στην παγίδα που στήνει η κυβέρνηση με τις Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις που θα έχουν ως σκοπό το κέρδος, φορτώνοντας με νέα οικονομικά βάρη τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους συνταξιούχους, τους απόρους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Έγινε καθαρό από την παρέμβαση του Συνδικάτου των ΟΤΑ ότι δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω:
-      Απαιτούμε να μη σταματήσουν τη λειτουργία τους Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΔΑΠ, ΚΗΦΗ κ.ά.
-      Να υπάρξει άμεση χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
-      Να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων.
-      Να καταβληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.
H Διοίκηση του Συνδικάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.