!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΗΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 


Δελτίο Τύπου
Με τροπολογία που κατέθεσαν ο Υπουργός Εσωτερικών και ο Υπουργός Εργασίας επιλύεται το πρόβλημα που είχε ανακύψει με τη συνέχιση της λειτουργίας των  Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
          Όπως είχε ήδη δεσμευτεί ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, η λειτουργία των δομών θα συνεχιστεί με πόρους του ΕΣΠΑ, από το οποίο θα διατεθούν 22.000.000.
          Με την προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση διασφαλίζεται η απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών 70 δομών ΚΗΦΗ και ΚΔΗΦ που εξυπηρετούν περίπου 1.521 ηλικιωμένους και απασχολούν 270 εργαζόμενους, για το μεσοδιάστημα έως την ολοκλήρωση των διαγωνισμών από τον φορέα διαχείρισης (ΕΕΤΑΑ ΑΕ) και την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης πράξης του ΕΣΠΑ.

Ακολουθεί το κείμενο της διάταξης:
2. Στο πλαίσιο της υλοποίησης νέου κύκλου πράξεων «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελουμένων ατόμων», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007−2013 του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, οι συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαί=οι συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του απασχολούμενου προσωπικού στους φορείς των ΟΤΑ, παρατείνονται από τη λήξη τους έως 31.7.2013.
Οι ανωτέρω συμβάσεις του προσωπικού σε καμία περίπτωση δεν μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου, κατά τη διάταξη της παρ.3 του άρθρου 21 του ν.2190/94.
Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών διατίθεται από τους πόρους του άρθρου 259 του ν.3852/2010, ποσό μέχρι τρία εκατομμύρια ευρώ για την καταβολή της μισθοδοσίας του ανωτέρω προσωπικού και για το χρονικό διάστημα από 01.01.2013 έως 31.7.2013.

 http://ergkifi.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.