!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»


Οι εργαζόμενοι των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας στηρίζουμε ομόφωνα την συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» το οποίο λήγει στις 31 Μαρτίου.
Νιώθοντας την σημαντική προσφορά τους προς την τρίτη ηλικία θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας απέναντι στους εργαζομένους αλλά και στους ηλικιωμένους ανθρώπους που με τόση φροντίδα περιθάλπονται από το πρόγραμμα αυτό.
Ανάλογη προσφορά δίνουν και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) στις νεότερες ηλικίες εξασφαλίζοντας την δημιουργική απασχόληση των παιδιών (5- 12 ετών), για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας (απογευματινές ώρες) σε πλήθος ατομικών και οργανωμένων δραστηριοτήτων, αξιοποιώντας κατά ασφαλή και παιδαγωγικό τρόπο ευχάριστα και παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Ένα πρόγραμμα που επίσης αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο καθώς λήγει η επιδότηση του από το ΕΣΠΑ τον Αύγουστο του 2013
Στηρίζουμε και παράλληλα ζητάμε την στήριξη σας έτσι ώστε να συνεχιστούν τα προγράμματα αυτά καθώς επιτελούν ένα σπουδαίο έργο για την κοινωνία μας.

Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π Κορυφής
Μίχου Θεανώ – Καθηγήτρια πληροφορικής
Δησερή Αναστασία – Υποστηρικτικές εργασίες
Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π Αλεξάνδρειας
Παναγιωτίδου Μαρία – Παιδαγωγός
Κωνσταντινοπούλου Δήμητρα – Βοηθητικό προσωπικό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Οι εργαζόμενοι του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Φροντίδας για ΡΟΜΑ του Δήμου Αλεξάνδρειας εκφράζουν ομόφωνα την συμπαράσταση τους στα δίκαια αιτήματα και στον δίκαιο αγώνα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κ.Δ.Α.Π. Δημοτικών Κοινότητας Κορυφής, Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας, καθώς και όλων των δομών ΚΔΑΠ σε όλους τους Δήμους της χώρας.
Οι εργαζόμενοι στο ΙΑΚ Αλεξάνδρειας
Ζεϊμπεκίδου Χριστίνα , Κοινωνική Λειτουργός
Μουσκεφτάρα Αναστασία, Ειδική Παιδαγωγός
Τασσιοπούλου Μαρία, Ψυχολόγος
Τσουρβαλούδη Δήμητρα, Νοσηλεύτρια
Μπουκλά Θωμαή, Διαμεσολαβήτρια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.