!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Προσλήψεις 4.090 συμβασιούχων στους ΟΤΑ

Προσλήψεις 4.090 συμβασιούχων στους ΟΤΑ

 

 

Μειωμένος ο αριθμός κατά 387 θέσεις σε σχέση με το 2012

Σε 4.090 άτομα ανέρχεται ο μέγιστος αριθμός προσλήψεων στους ΟΤΑ Α’ και Β’ Βαθμού για το 2013, για συμβάσεις μίσθωσης έργου και ορισμένου χρόνου, κατόπιν έγκρισης από την ΠΥΣ 33/2006, όπως καθορίζεται από την κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Αν. Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο αριθμός είναι μειωμένος σε σχέση με το 2012 κατά 387 θέσεις σε εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.

Οι δύο υπουργοί συμφώνησαν επίσης, στην περίπτωση που ο αριθμός των προσλήψεων δεν επαρκεί για να καλύψει συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ ή άλλων πηγών συγχρηματοδότησης, να εξεταστεί η δυνατότητα τροποποίησης του αριθμού ώστε να είναι δυνατή η υλοποίησή τους, με στόχο την άρτια λειτουργία ιδίως των κοινωνικών δομών αλλά και την πλήρη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων. 
 
 newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.