!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Σ. ΣΑΚΟΡΑΦΑ: ''ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ''


  
Παρασκευή, 26 Απρίλιος 2013
Ερώτηση για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" που απαξιώνεται από τη κυβέρνηση κατέθεσε η βουλευτής Β΄Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, Σοφία Σακοράφα.
Η Ερώτηση έχει ως εξής:
Προς τους Υπουργούς :
- Εσωτερικών Κο Ευριπίδη Στυλιανίδη
- Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Κο Ιωάννη Βρούτση
Θέμα: "Στον αέρα το επιτυχημένο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι"
Η αντικατάσταση του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" από το πρόγραμμα "Κατ΄ οίκον φροντίδα Συνταξιούχων" που θα υλοποιείται από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μέσω συμβάσεων που θα συνάπτει με επιχειρήσεις και Νομικά πρόσωπα, μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους χρήστες του προγράμματος.
Επειδή στο πρόγραμμα εργάζονται πανελλαδικά 3.800 έμπειροι και εξειδικευμένοι υπάλληλοι.
Επειδή έως τώρα το πρόγραμμα σε μεγάλο ποσοστό καλύπτονταν από τους Δήμους, όπως του Δήμου Ιλίου που εξυπηρετεί επιτυχώς πάνω από 100 ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ.
Επειδή η παράδοση μιας τέτοιας κοινωνικής δομής στους ιδιώτες εμπορευματοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες και συρρικνώνει τον αριθμό των ωφελούμενων.
Επειδή το κόστος μετακυλίεται στους συνταξιούχους και τα ασφαλιστικά τους ταμεία μεσούσης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.
Επειδή έγινε φανερός ο στόχος σας να μετατρέψετε την Τ.Α. σε κερδοσκοπική και εμπορική εταιρεία.
Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί,
Έχετε την πρόθεση να διορθώσετε και με ποιό τρόπο την αδικία και ταλαιπωρία που υφίστανται οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"" εξαιτίας της εμμονής σας για παράδοση του κράτους στα χέρια των ιδιωτικών συμφερόντων και των ΜΚΟ που ξεφυτρώνουν τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς που αφορούν στο Κράτος Πρόνοιας;
Η ερωτώσα Βουλευτής
______________
Σοφία Σακοράφα

 epikoinonia-arg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.