!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μακεδονία -Θράκη: Στο στόχαστρο 225 Νομικά Πρόσωπα δήμων


Στα 225 φτάνουν τα ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ δήμων των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης) που, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, βάζουν υποψηφιότητα για συγχώνευση ή κατάργηση, σύμφωνα με το πρώτο ξεκαθάρισμα που έχει κάνει στη σχετική λίστα η κυβέρνηση.
Πρόκειται  156 Νομικά Πρόσωπα των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και 69 της ΑΜ&Θ τα οποία ανήκουν στους δήμους της περιοχής.
Η λογική που κυριαρχεί σε Μέγαρο Μαξίμου και υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με δεδομένο ότι έχουν να φέρουν σε πέρας το πολύ δύσκολο εγχείρημα των 15.000 απολύσεων και των 150.000 διαθεσιμοτήτων,  είναι «το πολύ δύο Νομικά Πρόσωπα» σε κάθε δήμο, ώστε οι οργανισμοί των δήμων να μειωθούν από 1000 (χωρίς τις σχολικές επιτροπές) που είναι σήμερα σε περίπου 700.
Στο πλαίσιο αυτό, το σχέδιο είναι υπηρεσίες των υφιστάμενων Νομικών Προσώπων να μεταφερθούν στους δήμους ή να συμπτυχθούν σε ένα.

Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΜ&Θ

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.