!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΕΚΦΕΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΣΕΚΦΕΟ) Aρ.Πρ. 163
ΠΑΝΟΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ηράκλειο 11/05/13
Τηλ.6979355419

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Τετάρτη 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου μας στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου από τις 10:30 πμ έως 17:30 μμ

Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν συμμέτοχη για υποψηφιότητες
• Για το ΔΣ του συλλόγου
• Για το ελεγκτικό
• Για εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου
• Για εφορευτική επιτροπή

μέχρι την Τρίτη 14-5-2013. Επίσης, για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας ζητείται 5 μελή επιτροπή που θα ασχοληθεί με την προετοιμασία των εκλογών.
Στις 8-5-2013 πραγματοποιήθηκε η έκτακτη συνάντηση του πανελλήνιου συντονιστικού και μετά από τις συναντήσεις με εκπροσώπους του υπουργείου εσωτερικών και της κοινωνικής πολιτικής της ΚΕΔΕ (Δανιηλίδης-Σιώμος), προτάθηκαν οι εξής δράσεις για τον μήνα Μάιο:

1. Προκήρυξη πανελλαδικής απεργίας στις 30/5/2013 ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα γίνει στα Ιωάννινα και ταυτόχρονη μετάβαση και συμμετοχή των μελών του πανελλήνιου συντονιστικού καθώς και όσων εργαζομένων απ' όλη την Ελλάδα δύναται να παραστούν.

2. Άμεση συνάντηση με τον Υπουργό ΕΣΠΑ και τη Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας για επανεξέταση της δυνατότητας συνέχισης του ΒΣΣ μέσω συγχρηματοδότησης.

3. Αποστολή κειμένου προς όλους του Δημάρχους της χώρας εν όψει συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Η παρουσία όλων στις αρχαιρεσίες είναι απαραίτητη

Με εκτίμηση
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.