!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΣΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του πανελλήνιου συντονιστικού των Σωματείων "Βοήθεια στο Σπίτι" και εν όψι του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, αποφασίστηκε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 30/05/2013, προκειμένου να μεταβούν τα μέλη του πανελλήνιου συντονιστικού στα Ιωάννινα όπου διεξάγεται το Συνέδριο, καθώς και όσοι συνάδελφοι δύναται να παρευρίσκονται, κατόπιν συνεννοήσεως με τα Σωματεία τους.
Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στη μετεξέλιξή του θα υλοποιηθεί από κοινωνικούς συνεταιρισμούς και όχι με τη σημερινή μορφή. Μέχρι τον Σεπτέμβρη, που λήγει η πρόσφατη παράταση του προγράμματος θα γίνει αυτή η αλλαγή. Θα παρακολουθήσουμε στενά αυτούς τους μήνες τα οργανωτικά βήματα ώστε η μετάβαση στη νέα μορφή να γίνει χωρίς προβλήματα. 25/4/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΥΡ.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.emeisoipolites.gr/?p=696

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.