!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Καβάλα: Συλλαλητήριο για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» (VIDEO-ΦΩΤΟ)



Συλλαλητήριο διοργάνωσαν από κοινού τα συνταξιουχικά σωματεία ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ νομού Καβάλας μαζί με τις εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
Το πρόγραμμα τελειώνει οριστικά στο τέλος Σεπτέμβρη με ευθύνη της τρικομματικής κυβέρνησης κατ' εντολή των κεντρικών επιλογών της ΕΕ για την παράδοση και του τομέα της Πρόνοιας στο ιδιωτικό κεφάλαιο  και αντικαθίσταται από κοινωνικούς συνεταιρισμούς για την κατ' οίκον φροντίδα. 
Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της γραμματείας Καβάλας του ΠΑΜΕ, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος Δήμος Ζαχαριάδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών» Άρης Βέρρος, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δήμο Καβάλας και εκπρόσωποι των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς.


4 / 4
×
 
 
1 / 4

×
 
 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.