!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Γ. Μιχελάκης: Κανονικά η διαθεσιμότητα δημοτικών αστυνομικών και σχολικών φυλάκων


C09A4B0C142514AF103365070E3AF30C

Εποικοδομητική χαρακτήρισε τη συνάντηση με την ΚΕΔΕ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης με δηλώσεις του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η διαθεσιμότητα των δημοτικών αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων είναι ξεκάθαρο ότι θα γίνουν κανονικά και όπως έχει συμφωνηθεί με την τρόικα.
Ο κ. Μιχελάκης είπε ακόμη ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί με άλλη όμως ατζέντα.
Σε ότι αφορά την κινητικότητα των δημοτικών υπαλλήλων – απαντώντας σε σχετική ερώτηση – είπε ότι θα πρέπει πρώτα να προηγηθεί η αξιολόγηση των δομών των δήμων και αφού διαπιστωθούν οι ελλείψεις προσωπικού σε κάποιους δήμους και το πλεονάζον σε κάποιους άλλους

Εποικοδομητική συνάντηση, η συζήτηση θα συνεχιστεί, τα θέματα πολλά  και η επίλυσή τους πρέπει να γίνει σύντομα θα έχουμε και άλλες επαφές και θα συζητήσουμε και άλλα θέματα που θα προκύψουν στη συνέχεια «σίγουρα θα υπάρξει μετακίνηση προσωπικού για να καλυφθούν οι ανάγκες» η οποία θα μετρήσει στο μέτρο της κινητικότητας.

 localit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.