!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - Δελτίο Επικαίρων Ερωτήσεων



ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
της Πέμπτης 1ης Αυγούστου 2013 ώρα 09.30 π.μ.
 
ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρα 29 παρ.1 και 130 παρ.8 του Καν. Βουλής
 
1.- Η με αριθμό 14/29-7-2013 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Φεβρωνίας Πατριανάκου προς τoν Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τη λήψη μέτρων συμψηφισμού αμοιβαίων ληξιπρόθεσμων οφειλών μεταξύ του ευρύτερου δημόσιου τομέα και των ιδιωτών.
 
2.- Η με αριθμό 18/29-7-2013 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου κ. Γεωργίου Βαρεμένου προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με την ανάγκη επιβολής της νομιμότητας στο έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Αμβρακίας - Ακτίου, επανεκκίνησης των εργασιών και προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
 
3.- Η με αριθμό 15/29-7-2013 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Χίου του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κ. Κωνσταντίνου Τριαντάφυλλου προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, σχετικά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
 
4.- Η με αριθμό 17/29-7-2013 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Επαμεινώνδα Μαριά προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τη νομιμότητα και διαχείριση των κινδύνων των στεγαστικών δανείων συνδεδεμένων με την ισοτιμία ευρώ\ελβετικού φράγκου (EURO/CHF) εν όψει της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
 
 5.- Η με αριθμό 16/29-7-2013 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Δημητρίου Αναγνωστάκη προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σχετικά με τη βιωσιμότητα της βιομηχανίας «ΛΑΡΚΟ».
 
6.-Η με αριθμό 19/29-7-2013 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Λάρισας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, κ. Γεωργίου Λαμπρούλη προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τις περικοπές σε έκτακτους και συμβασιούχους διδάσκοντες στα AEI και ΤΕΙ.
 
 
 
** Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.