!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ . ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΣΣ 2/8/2013



΄Οπως είναι γνωστό στους συναδέλφους που μετέχουν στις Γενικές συνελεύσεις των σωματείων τους, το πανελλήνιο συντονιστικό του ΒΣΣ  όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε έντονη κινητικότητα και δραστηριότητα σχετικά με την εξέλιξη της εργασίας μας.
Σήμερα λοιπόν πραγματοποιήθηκε η αναμενόμενη συνάντηση με τον υφυπουργό εργασίας κ.  Κεγκέρογλου παρουσία και του προέδρου της κοινωνικής πολιτικής της ΚΕΔΕ κ. Δανιηλίδη καθώς και του κ. Γούπιου από πλευράς ΕΕΤΑΑ. Εν ολίγοις, μέσα από τη διαβούλευση διαφάνηκε  μία θετική εξέλιξη για την πορεία, χωρίς ωστόσο να είναι τελεσίδικη.
. Θεωρούμε ότι με βάση τα λεγόμενα των εμπλεκόμενων φορέων θα γνωρίζουμε οριστικά και επίσημα για το τι μέλει γενέσθαι στο τέλος του μήνα.
 ΄Οσον αφορά τα δεδουλευμένα των εργαζομένων για το α' τρίμηνο του 2013 χρήματα για τα οποία πρέπει να καταβάλλει το υπουργείο εσωτερικών, απ' ότι πληροφορηθήκαμε θα καθυστερήσουν διότι πρέπει να ψηφιστεί διάταξη από τη Βουλή. Ωστόσο η Βουλή από σήμερα μέχρι και 21 του μήνα θα είναι κλειστή, και όπως γίνεται αντιληπτό αυτό επιβαρύνει την κατάσταση. Για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε πως  οι υπηρεσιακοί του συγκεκριμένου υπουργείου λειτουργούν με ρυθμούς χελώνας, αδιαφορώντας για τους εργαζόμενους και την επιβίωση τους, και φυσικά χωρίς κανείς να αναλαμβάνει την ευθύνη. Γιατί υπάρχουν ευθύνες.....όταν το θέμα έχει επισημανθεί εδώ και κάτι μήνες.!!!!!!!!!!
 Σχετικά τώρα με το εξάμηνο που αφορά τη χρηματοδότηση από το υπουργείο εργασίας, τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη θα αρχίσουν να καταβάλλονται τα χρήματα.
Αρχές Σεπτέμβρη επίσης, θα κληθούν όλοι οι εργαζόμενοι του Βοήθεια στο σπίτι σε Γενικές Συνελεύσεις όπου θα ενημερωθούν πλήρως για τις οριστικές εξελίξεις. Αναμένουμε λοιπόν, και πάνω απ' όλα δεν πρέπει να αφηνόμαστε σε υποθετικά σενάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.