!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΔ ΚΡΗΤΗΣ

«Συνάντηση συνεργασίας» με Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη
 
Συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με τον Κρητικό Υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου είχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γιάννης Κουράκης.
Συζήτησαν τα θέματα πρόνοιας, κοινωνικής προστασίας και αντιμετώπισης των προβλημάτων που αφορούν τους αδύναμους και άνεργους.
Ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι θα καλυφθεί σχεδόν το σύνολο των αιτήσεων για την ένταξη στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που όμως για την Κρήτη μπορεί να φτάσουν μέχρι 5908 παιδιά λόγω των προσφερόμενων θέσεων και των επιλογών ανά Δήμο και παιδικό σταθμό.
Επίσης ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε και ανακοίνωσε στον Δήμαρχο ότι για την Κρήτη:
α) οι θέσεις που θα καλυφθούν από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, που δεν έχουν ακόμη καθοριστεί τελικά, θα ξεπεράσουν τις 3.200 χιλιάδες και
β) θα καλυφθούν όλες οι ανάγκες για την χρηματοδότηση λειτουργίας των ΚΗΦΗ και των κέντρων διημέρευσης ΑμεΑ μέσω του   ΕΣΠΑ.
Τέλος, συμφώνησαν ότι οι συνεργάτες του Υφυπουργού και του δημάρχου θα προετοιμάσουν τα θέματα που αφορούν στην σύνταξη προγραμματικής σύμβασης για την κοινωνική προστασία στον Δήμο Ηρακλείου.

Από Βασίλη Κεγκέρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.