!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Είναι ξεκρέμαστοι τους ζητούν και επιστροφές χρημάτων.


Δεν  τους φτάνει η αγωνία για το αν θα συνεχίσουν  να εργάζονται   το επόμενο χρονικό διάστημα στο πρόγραμμα ΒσΣ  ,τώρα  η  δημοτική εταιρεία του δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας  τους καλεί να  επιστρέψουν από   7000 έως  11 000 ευρω ο καθένας με την αιτιολογία πως   δεν μείωσαν  τις αποδοχές τους στα πλαίσια  των  όρων  του  μνημονίου.
Κανείς δεν μας ειπε ότι  ισχύει και για μας αυτή η μείωση ούτε μας  ζήτησαν από την εταιρία του Δήμου   την  θεση μας για πιθανή μείωση του μισθού μας σχολίασε παρουσιάζοντας στον FM-1 την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει  ο  εκπρόσωπος των εργαζομένων  Γιωργος Χριστογεώργος.
Από την πλευρά της εταιρίας τοποθετήθηκε  το μέλος της διοίκησης Γιάννης Γρίβας. Μιλώντας στον FM-1 διευκρίνησε πως ατυχώς η ιδιωτική λογιστική εταιρία με την οποία συνεργάζεται  ο Δήμος δεν  ενημέρωσε κανέναν  ότι  έπρεπε να είχαν μειωθεί  οι  μισθοί  των εργαζομένων και τώρα υπάρχει πρόβλημα με τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου.

 lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.