!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Διαπεριφερειακός Σύλλογος Εργαζομένων ΒΣΣ Περ/ών Δ.Ελλάδος & Πελοποννήσου


Από τις επαφές του Πανελλήνιου Συντονιστικού οργάνου των ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ με τα αρμόδια Υπουργεία που αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αθήνα προέκυψαν προς το παρόν τα παρακάτω:

1.Άμεσα θα ζητηθούν τα δικαιολογητικά και για το πρώτο τρίμηνο του 2013 εφόσον ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί.
 
2.Έως την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου θα πρέπει να κινητοποιηθούν όλοι οι φορείς και να αποστείλουν τα δικαιολογητικά για την καταβολή δόσεων 2ου και 3ου τριμήνου του 2013 στην ΕΕΤΑΑ .Σε περίπτωση καθυστέρησης υπάρχει άμεσος κίνδυνος να κοπούν οι φορείς από την χρηματοδότηση του 2013 και να μεταφερθούν στον Ιανουάριο του 2014.
 
Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν οι φορείς καθώς κι όλοι οι υπεύθυνοι των δομών να ανταποκριθούν άμεσα σε ότι στοιχεία τους ζητηθούν .......
 
 
Σας ευχαριστώ
 
Η Πρόεδρος
Μαντέλου Αγγελική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.