!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΒΣΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/10/2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

"ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε χθες (19/10/2013 ) η διήμερη συνεδρίαση  του πανελλήνιου συντονιστικού των ΒΣΣ όπως είχε προγραμματιστεί. Τα θέματα με  τα  οποία ασχολήθηκε το ΠΣΒΣΣ ήταν:
Η συγκέντρωση της καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πανελλαδικά οι δομές και η ομαδοποίηση τους ανά περιφέρεια, προκειμένου στη συνέχεια να παραδοθούν στο υπουργείο εργασίας με χρονοδιάγραμμα περίπου ενός μήνα.
Ανάλυση και επεξεργασία της τροπολογίας που αφορά τη μετεξέλιξη του ΒΣΣ .
Τέθηκαν οι προβληματισμοί απ' όλα τα Σωματεία και καταγράφηκαν για περαιτέρω διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς.
Έγινε επικοινωνία με το υπουργείο εσωτερικών για την καθυστέρηση των πληρωμών.
Προτάθηκε απ' όλα τα σωματεία να τεθεί για άλλη μια φορά στους αρμόδιους φορείς, ως πρώτο θέμα, η επίλυση του οικονομικού ζητήματος προκειμένου να δοθεί  επιτέλους λύση κεντρικά, ώστε στο άμεσο μέλλον να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των εργαζομένων.
Το ΠΣΒΣΣ ευχαριστεί την ΑΔΕΔΥ και συγκεκριμένα τον κ.Γιώργο Χαρίση μέλος της εκτελεστικής επιτροπής , για τη μεσολάβηση του ώστε να μας παραχωρηθεί αίθουσα για την συνεδρίαση μας!
Αντίθετα καταγγέλλουμε την υπό σύσταση  διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας  όπου ενώ είχαμε κλείσει αίθουσα ως Σωματείο του ΕΚΑ  που είμαστε, για την συνεδρίαση του συντονιστικού βρήκαμε κλειστές πόρτες ενώ σε επικοινωνία που είχαμε με κάποιους δεν μας δόθηκε λύση.
Καταγγέλλουμε επίσης τη ΓΣΕΕ όπου απευθυνθήκαμε στη πορεία, και επίσης δεν μας παραχώρησε αίθουσα γιατί δεν είχε  όπως μας είπαν,  παρότι εξηγήσαμε ότι είναι αναγκαίο γιατί έχουν έρθει εκπρόσωποι  απ' όλη την Ελλάδα και δεν μπορεί να αναβληθεί η συνεδρίαση.
 
Στη συνεδρίαση του ΠΣΒΣΣ  μετείχαν τα Σωματεία:     Αττικής,  Κεντρικής Μακεδονίας, Διαπεριφερειακός Σύλλογος Πελ/σου και Δυτ. Ελλάδος, Κρήτης, Λευκάδας, Σάμος, Ευβοίας, Βοιωτίας, Σερρών , Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χίος, Μαγνησίας, Καρδίτσας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, Φωκίδας,Καρδίτσας, Ηπείρου και Λάρισας.
Την πρώτη μέρα απουσίαζαν τα Σωματεία: Ηπείρου, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.
Τη δεύτερη μέρα απουσίαζαν τα Σωματεία: Καρδίτσας, Λάρισας και Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.