!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/10/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ              
Αγαπητοί Συνάδελφοι,με την δημοσίευση του Φεκ 193 Α 4180 αρ.50 παρ.2 το οποίο  αφορά τη χρηματοδότηση του ΒΣΣ, το σωματείο ΒΣΣ ν. Αττικής, επιχείρησε  να έρθει σε επικοινωνία τόσο με την ΕΕΤΑΑ όσο και με το υπουργείο Εσωτερικών  ώστε να ενημερωθούμε για τις διαδικασίες, το επόμενο  βήμα που πρέπει να γίνει για να καταβληθούν  άμεσα στους  Δήμους τα χρήματα του Α’ τριμήνου 2013. Διαδικασίες που όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα θα ήτανε πολύ σύντομες  με την δημοσίευση του ΦΕΚ.
Με έκπληξη μας  σήμερα  διαπιστώσαμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως μας διαβεβαίωναν από το γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, αφού η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου για την χρηματοδότηση του ΒΣΣ μας ενημέρωσε τα εξής: Ετοιμάζεται προγραμματική σύμβαση η οποία θα πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό, την ΕΕΤΑΑ και την ΚΕΔΕ, στην πορεία θα ζητηθούν δικαιολογητικά από την ΕΕΤΑΑ που πρέπει να καταθέσουν οι φορείς υλοποίησης, μετά θα δοθούν τα χρήματα στους Δήμους, οι Δήμοι θα πρέπει να τα αποδώσουν στα νομικά τους πρόσωπα, να τροποποιήσουν τους προϋπολογισμούς τους και καλά Χριστούγεννα…..
Από την άλλη  η ΕΕΤΑΑ μας ενημέρωσε ότι δεν θα έχει καμιά εμπλοκή και τα χρήματα θα αποδοθούν όπως ορίζει η διάταξη απ’ ευθείας στους Δήμους.
 Το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι τελικά στο συγκεκριμένο υπουργείο επικρατεί τεράστια ασυνεννοησία και αποσυντονισμός! Κοινώς, «κουλουβάχατα»!    
Το μόνο σίγουρο όλων αυτών είναι ότι οι εργαζόμενοι  για μία ακόμη φορά θα πληρώσουν την καθυστέρηση με την μη καταβολή τον δεδουλευμένων τους, που έτσι κι αλλιώς η καθυστέρηση υφίσταται σε πολλούς εργαζόμενους  για  αρκετούς μήνες, και κατά πως φαίνεται θα προστεθούν κι άλλοι! 
 
Σωματείο Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.