!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

(ΕΠΥΒ-ΚΜ)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
"ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια του διήμερου Συνεδρίου που οργανώνει η ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 21 και Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, που αφορά την Κοινωνική Πολιτική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προσκαλούνται τα μέλη του Σωματείου της ΕΠΥΒ - Κ. Μακεδονίας να παρακολουθήσουν το Συνέδριο. 

Εργασίες-εισηγήσεις
Οι διήμερες εργασίες του συνεδρίου αρχίζουν την Πέμπτη 21.11 στις 12 μετά το μεσημέρι και την έναρξή τους θα κηρύξει ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης.
Στη διάρκειά τους, δήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, πανεπιστημιακοί, πολιτικοί και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, θα σκιαγραφήσουν τη σημερινή κατάσταση, θα καταγράψουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα θέσουν επί τάπητος την αναγκαιότητα περαιτέρω ενίσχυσης των δήμων, ώστε να έχουν και τη δύναμη και τη δυνατότητα να ενεργήσουν ουσιαστικά υπέρ του κοινωνικού συνόλου.
Καλές εμπειρίες, πρακτικές και καινοτομίες για τις οποίες ο δήμος Νεάπολης - Συκεών έχει χαρακτηριστεί ως ο δήμος της Κοινωνικής Πολιτικής σε πανελλαδικό επίπεδο, θα μεταφέρουν οι εκπρόσωποί του που θα μετάσχουν στο συνέδριο.
Εισηγητής στις θεματικές ενότητες: «Κοινωνικές δράσεις στη Νέα Προγραμματική Περίοδο» (21/11, 13.30-16.00) και «Δομές και Προγράμματα της Αυτοδιοίκησης για την Υποστήριξη της Γ΄ Ηλικίας»(22/11, 17.30-20.00), θα είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της Κ.Ε.Δ.Ε, δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.
Εισήγηση στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας: «Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης στην υποστήριξη και κοινωνική στήριξη των μεταναστών και των προσφύγων» (22/11, 12.30μ.μ.-15.00), θα κάνει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νεάπολης - Συκεών Δημήτρης Απατσίδης.
Επίσης, η επιστημονική υπεύθυνη του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Νεάπολης-Συκεών και του Κέντρου Πρόληψης ΠΥΞΙΔΑ, ψυχολόγος, Μάρω Βασσάρα, όπως και η αντιπρόεδρος του Κέντρου ΕΡΓΑΝΗ, πολιτική επιστήμων - νομικός, Πόπη Σουρμαϊδου, θα αναφερθούν στο μείζον κεφάλαιο της Εργασίας - Ανεργίας (21/11, 16.30-18.30).
Τέλος, για την Πρόληψη και Προαγωγή Υγείας θα μιλήσει η αναπληρώτρια επιστημονική υπεύθυνη της ΠΥΞΙΔΑΣ, σχολική ψυχολόγος, Μαρία Κυριακίδου (22/11,9.30π.μ.-12.30μ.μ.).
 
Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.