!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Β. Κεγκέρογλου: Νομοσχέδιο για κοινωνικές συμπράξεις με επικεφαλής τους Δήμους

kerkeroglou
Προσθήκη λεζάντας
Νομοσχέδιο που θα προβλέπει τη σύναψη κοινωνικών συμπράξεων με επικεφαλής τους δήμους και σε συνεργασία με  όλα τα νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ.
Ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε ακόμη ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα γίνει η θεσμοθέτηση του μηχανισμού και του τρόπου υλοποίησης του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και διευκρίνισε ότι οι δήμοι θα έχουν βασικό ρόλο στον εντοπισμό και την ενημέρωση των δικαιούχων.
Ειδικά για τις κοινωνικές συμπράξεις που θα γίνονται με επικεφαλής τους δήμους κ. Κερκέρογλου σημείωσε ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα τον ενιαίο σχεδιασμό των κοινωνικών δράσεων, την αύξηση του κοινωνικού ελέγχου και της κατανομής κοινωνικών κονδυλίων, ενώ οι  αυτοδιοικητικοί φορείς θα καλούν τους φορείς που επιθυμούν να ενταχθούν στην κοινωνική σύμπραξη να υπογράψουν το σχετικό πρωτόκολλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.