!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΣΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

Την πρώτη εκδήλωση για το έτος 2014, πραγματοποίησε σήμερα 10-01-2014, στο γραφικό Καταρράκτη της Χίου, το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι της Δημοτικής Ενότητας Ιωνίας σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΧ & τον Πρόεδρο Μιχάλη Κοντούδη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Καμποχώρων & Αγ. Μηνά κ. Ευστράτιος Βειογλάνης, ο Πρόεδρος του Καταρράκτη κ. Χαραλαμπάκης Μιχάλης, ο Πρόεδρος του Θολοποταμίου κ. Βαγγέλης Μονιούδης, ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου Χίου κ. Βασίλης Μυριαγκός & η Προισταμένη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Ευαγγελία Μελαχροινούδη. Ωφελούμενοι, προσωπικό & προϊστάμενοι μέσα σε κλίμα χαράς έφαγαν& διασκέδασαν με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, κάνοντας μία απόδραση από την καθημερινότητα. Μπράβο στο προσωπικό για την άψογη διοργάνωση!!!
Μπράβο στον πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ κ. Κοντούδη που επισημαίνει κάθε φορά & με κάθε τρόπο τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι αλλά & την ανάγκη ύπαρξης & διατήρησης τους!!!
Μπράβο στους ωφελούμενους που διασκέδασαν & χόρεψαν αποδεικνύοντας ότι αν δεν γεράσει η ψυχή μας είμαστε πάντα νέοι!!!
Μπράβο σε όλους!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.