!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Εξασφαλίζει ο νέος Οργανισμός του Δήμου Χαλανδρίου τους εργαζόμενους από τα κατηργημένα Ν.Π.Δ.Δ.

dhmarxeio Xalandriou

Την κάλυψη όλων των εργαζομένων των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Χαλανδρίου, τα οποία καταργήθηκαν, προβλέπει ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας, που εγκρίθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, αφού προβλέπει τις θέσεις που απαιτούνται για την άμεση μεταφορά του προσωπικού των πρώην Ν.Π.Δ.Δ. σε κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου.
«Ως χώρα διανύουμε μια παρατεταμένη μεταβατική περίοδο όπου πρέπει να συμμετέχουμε όλοι με μεταρρυθμίσεις, με καινοτόμες παρεμβάσεις στην ανάπτυξη και με πολιτική τομής σε ότι αφορά στην διοικητική ανασυγκρότηση με την ενσωμάτωση στον κορμό του Δήμου των ΝΠΔΔ», σχολίασε ο δήμαρχος Γιώργος Κουράσης κατά την εισήγησή του. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, με το νέο Οργανισμό ο Δήμος πετυχαίνει εξοικονόμηση στα έξοδά του κατά 10% από τον εξορθολογισμό λειτουργιών και τη σωστή κατανομή των υπαλλήλων.
Ικανοποιημένοι από τη πρόταση της διοίκησης και οι εργαζόμενοι του Δήμου, με την πρόεδρο του Σωματείου τους Σοφία Κορωναίου να επικροτεί την έγκριση του ΟΕΥ, τονίζοντας: «για εμάς προέχει η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.