!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πρόγραμμα «ΒΣΣ» Για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στα ΝΠΙΔ των ΟΤΑ στο πλαίσιο προγραμμάτων: Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

 Με το άρθρο 127 του ν.4199/2013 παρατάθηκε εκ νέου η διάρκεια των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου του απασχολούμενου στο πλαίσιο του προγράμματος προσωπικού έως 30-9-2014, επομένως δεν απαιτείται η προηγούμενη χορήγηση της έγκρισης της ΠΥΣ 33/2006 όπως ισχύει. Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω, οι φορείς θα πρέπει να αποστείλουν τα αιτήματά τους σύμφωνα με τις διαδικασίες που παρατίθενται στα Παραρτήματα, ανάλογα με το είδος του αιτήματος, για το προσωπικό ορισμένου χρόνου το αργότερο έως 10-2-14 στο Υπουργείο Εσωτερικών και για τις συμβάσεις μίσθωσης έργου έως 17-2-14 στο ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Ύστερα από αυτά, παρακαλούμε: α) να ενημερώσετε άμεσα τους φορείς αρμοδιότητάς σας, εφιστώντας τους την προσοχή, ώστε να περιορίσουν τα αιτήματά τους στα απολύτως απαραίτητα αξιολογώντας τις προτεραιότητές τους και β) να τηρήσετε πιστά την ημερομηνία υποβολής των αιτημάτων, για να απεικονιστούν συνολικά τα αιτήματα ώστε να προωθηθούν άμεσα για έγκριση από τα αρμόδια όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.