!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Κοροϊδία της κυβέρνησης για το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» καταγγέλλει η Αντιδήμαρχος«Κοινωνικής Προστασίας»

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου», κα Αναστασία Αντωνέλλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



    Νοιώθω υποχρέωση μου να καταγγείλω  την συνεχιζόμενη κοροϊδία των εργαζομένων στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»  από τους Κυβερνώντες.
    Πιο συγκεκριμένα: οι εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα έχουν πληρωθεί από 1-1-2013 μέχρι και τον Αύγουστο του ιδίου έτους- τον Μάρτιο τον  πληρώθηκαν εχθές!
    Είναι απλήρωτοι από τον μήνα Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα. Έγγραφα επί εγγράφων δικά μου, κινητοποιήσεις επί κινητοποιήσεων των εργαζομένων με μηδενικό αποτέλεσμα!
    Πρόσφατο «φρούτο» τους προκειμένου να εμφανίζουν τα πλασματικά πλεονάσματα τους: έστειλαν τις 39.000 ευρώ από τις 105.000 που απαιτούνται για την πληρωμή των 73 εργαζομένων και τα υπόλοιπα λένε να τα βάλει ο Δήμος, δηλαδή το Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου» και ΘΑ μας τα στείλουν ! Άμεσα και εγγράφως τους εξήγησα ότι τούτο  είναι πρακτικά αδύνατον, αφού η μηνιαία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αποστολή των εξόδων- εσόδων στο Μητρώο της Γενικής Κυβέρνησης μας απαγορεύει απόκλιση από τους στόχους που μας επέβαλαν να καταρτίσουμε και τους οποίους   έχουν. Πώς λοιπόν θα πληρώσουμε το υπόλοιπο των 66.000 ευρώ με τον πέλεκυ του Παρατηρητηρίου πάνω από το κεφάλι μας και τα όσα αυτός θα επιφέρει;;; Και ο πιο άσχετος λοιπόν αντιλαμβάνεται ότι οι παπατζήδες που μαγειρεύουν τα πλεονάσματα, ρίχνουν το μπαλάκι στην όποια Αντωνέλλη, γιατί δεν θέλουν να πουν την μία και μοναδική αλήθεια: Καμία Αντωνέλλη, πολιτικός προϊστάμενος 73 ομήρων εργαζομένων, όσο και να θέλει, και έχει αποδείξει ότι θέλει, δεν μπορεί να τους πληρώσει γιατί καραδοκεί ο δράκος του παρατηρητηρίου.
    Άς πάψουν λοιπόν να εφευρίσκουν εξιλαστήρια πολιτικά θύματα την κάθε Αντωνέλλη. Τους καταγγέλλω δημόσια ότι για άλλη μια φορά κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους. Είναι δε θρασύδειλοι πολιτικά, γιατί αν είχαν την στοιχειώδη ανθρωπιά θα σταματούσαν να εξαγγέλλουν παρατάσεις του Προγράμματος χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την χρηματοδότηση του, αναγκάζοντας τους εργαζόμενους να γυρίζουν από πόρτα σε πόρτα ζητιανεύοντας το αυτονόητο: το μισθό τους! Ντροπή τους!
 
 
 
 lesvospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.