!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ημερίδα για το νέο ΕΣΠΑ στην Λαμία (video)

Αποδεκτή έκανε την πρόταση του Βοήθεια στο Σπίτι για την συγχρηματοδότηση του προγράμματος η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και θα την συμπεριλάβει στις προτάσεις της για την νέα προγραμματική περίοδο 2014 -2020 (ΣΕΣ).


Ημερίδα με θέμα «Το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 – οι προτεραιότητες για τους Δήμους», διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Η ημερίδα ξεκίνησε με ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά και του Προέδρου της ΠΕΔ Ευάγγελου Τετριμίδα, ενώ εισηγήσεις έγιναν από:

Τον κ. Ράλλη Γκέκα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ
Τον κ. Ι. Φίρμπα, Προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
Την κ. Α. Παπαθανασίου, Προϊσταμένη ΕΔΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Κλέαρχος Περγαντάς χαρακτήρισε την νέα προγραμματική περίοδο ως την μεγάλη ευκαιρία για την περιφέρεια που θα δώσει λύσεις σε βασικά προβλήματα όπως η ανεργία και εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι και ο διάδοχός του θα εξαντλήσει όλες της δυνατότητες χρηματοδότησης.





http://www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.