!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μέσω ΕΕΤΑ μένει στο « παιχνίδι» ο Ασκούνης

askounis ΝΕW
Παραμονές κυριολεκτικά των Δημοτικών Εκλογών , από το αποτέλεσμα των οποίων αναμένεται να υπάρξει ευρύτατη ανανέωση στο στελεχιακό αυτοδιοικητικό δυναμικό της χώρας  μας , η Ελληνική  Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης , έκανε  εκλογές και εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο .
Πρόεδρος  ανέλαβε ο  σημερινός Δήμαρχος της ΚΕΔΕ , Κώστας Ασκούνης , ο οποίος μετά την απόφασή του , να μη θέσει ξανά υποψηφιότητα για ανανέωση της δημαρχιακής του θητείας στην Καλλιθέα , θα αποχωρήσει στο συνέδριο του κορυφαίου θεσμικού οργάνου της Αυτοδιοίκησης .
Με την εκλογή του  ωστόσο, στο  «τιμόνι» της ΕΕΤΑ  , ο κ. Ασκούνης κάθε άλλο παρά « συνταξιοδοτείται». Αν και δεν θα κατέχει την ιδιότητα του Δημάρχου ή του Δημοτικού Συμβούλου , θα εξακολουθήσει να έχει ενεργό ρόλο αυτοδιοικητικά δρώμενα της  χώρας μας .
Το ίδιο ισχύει και για τον « γαλάζιο» απερχόμενο Δήμαρχο  Χαιδαρίου και μέλος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ , Δημήτρης Μαραέλιας , ο οποίος σ΄αυτές τις εκλογές κατέρχεται ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας αλλά οι « ελπίδες» εκλογής του , φθάνουν στην καλύτερη περίπτωση ως απλού μέλους στο νέο  Περιφερειακό Συμβούλιο.
Επίσης , νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Μέξης, Στέλεχος της ΜΟΔ. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι :
Κωνσταντίνος Αγοραστός Αντιπρόεδρος, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Δημήτριος Τερζίδης Γραμματέας, Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Παρασκευάς Γιαννόπουλος, Μέλος, Οικονομολόγος
Γεώργιος Ιωακειμίδης, Μέλος, Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη
Δημήτριος Μαραβέλιας, Μέλος, Δήμαρχος Χαϊδαρίου
Ευάγγελος Πάνου, Μέλος, Διδάκτωρ Περιφερειακής Ανάπτυξης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Κωνσταντίνος Παπαλός, Μέλος, Δήμαρχος Καρδίτσας
Κωνσταντίνος Πηνιώτης, Μέλος, Διευθυντής Γραφείου Υπουργού ΥΠ.ΕΣ.- Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Μοσχάτου – Ταύρου
Ιωάννης Τσιάμης, Μέλος, Αντιδήμαρχος Ορχομενού




http://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.