!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Το υπουργείο Εργασίας βάζει ιδιωτικές εταιρίες στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Πρόσκληση απηύθυνε το υπουργείο Εργασίας στις ιδιωτικές εταιρίες Grand Thornton, INNOLAND και EEO GROUP, με την οποία ζητάει να υποβάλλουν προσφορές για να εκπονηθεί έργο, που θα αφορά τη διαχείριση, την κοστολόγηση και την τεκμηρίωση του μοναδιαίου κόστους της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Σκοπός είναι να βελτιωθεί αρχικά ο σχεδιασμός και στη συνέχεια η υλοποίηση του προγράμματος, που περιλαμβάνει τους παιδικούς σταθμούς, στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014 – 2020. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 65.000 ευρώ και το κριτήριο της ανάθεσης θα είναι η χαμηλότερη τιμή που θα προσφερθεί. 

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν από τους υποψήφιους αναδόχους, το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Ιουνίου στα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων ΕΚΤ, Κοραή 4. Η απασφράγιση των φακέλων θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου. 

Οπως είχε αποκαλύψει μόνο το dikaiologitika gr (δείτε εδώ το αποκλειστικο άρθρο) το πρόγραμμα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ θα υλοποιηθεί με αλλλαγές το επόμενο έτος σύμφωνα με την νέα προγραμματική περίοδο. 

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την ανάθεση σε εξειδικευμένο Τεχνικό Σύμβουλο εκπόνησης εμπειρογνωμοσύνης σχετικά με τον προσδιορισμό αναλυτικού συστήματος διαχείρισης, κοστολόγησης και τεκμηρίωσης του μοναδιαίου κόστους της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020. 

Ειδικότερα προβλέπεται: 
• η επανεξέταση του υφιστάμενου συστήματος διαχείρισης της Δράσης, όπως αυτό εφαρμόστηκε στο πλαίσιο του ΕΠΑΝΑΔ 2007-2013, με έμφαση στην υποβολή πρότασης – μοντέλου διαχείρισης της δράσης ως προς τα κριτήρια επιλογής και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τις ωφελούμενες μητέρες (είδος υπηρεσιών, ωράριο λειτουργίας κλπ) ανά κατηγορία δομής 
• η εκπόνηση αναλυτικού συστήματος κοστολόγησης για τον προσδιορισμό του εύρους και του μοναδιαίου κόστους λειτουργίας των υπό ένταξη Δομών στη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής». 
• η αναδιαμόρφωση των κοστολογικών ορίων των παροχών θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας τέκνων ωφελούμενων μητέρων (κόστος εντολής τοποθέτησης ανά κατηγορία δομής), λαμβάνοντας υπόψη και τις προϋποθέσεις / προδιαγραφές για τις απλουστευμένες επιλογές κόστους που τίθενται από τον Κανονισμό Ε.Ε αρ. 1303/2013 (Γενικό Κανονισμό), τον Κανονισμό Ε.Ε αρ. 1304/2013 για το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και τα λοιπά κανονιστικά κείμενα (π.χ. Οδηγούς, κλπ). 

Η εμπειρογνωμοσύνη θα περιλαμβάνει ανάλυση σε επίπεδο περιφέρειας και δήμου και θα αναφέρεται σε κάθε κατηγορία Δομής τόσο ιδιωτικού όσο και δημοσίου τομέα, δηλαδή: 
• Βρεφικοί Σταθμοί • Βρεφονηπιακοί Σταθμοί 
• Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ολοκληρωμένης Φροντίδας 
• Παιδικοί Σταθμοί • Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και 
• Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. – Μ.Ε.Α.)  



www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.