!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Tην άμεση σύγκληση του ΔΣ της ΚΕΔΕ ζητά με επιστολή της η εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ελπίδα Παντελάκη

Την άμεση σύγκληση του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ζητά με επιστολή της η Ελπίδα Παντελάκη, εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο ΔΣ της ΚΕΔΕ, που απέστειλε στον πρόεδρο του ΔΣ, Κώστα Ασκούνη, και με κοινοποίησή της και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ.
Στην επιστολή της η Ελπίδα Παντελάκη σημειώνει: «Η μείωση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό και οι αρνητικές, ενδεχομένως, εξελίξεις όσον αφορά τη χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους (ΕΣΠΑ και ΣΕΣ 2014-2020) δημιουργούν νέα αρνητικά δεδομένα για την απαιτούμενη επάρκεια, τη λειτουργία, ακόμη και την ύπαρξη ανάλογων δομών, όπως το "Βοήθεια στο Σπίτι", των Βρεφονηπιακών Σταθμών, των ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ΚΗΦΗ κ.ά.
Ζητώ, λοιπόν, την άμεση σύγκληση του ΔΣ της ΚΕΔΕ γιατί στο τρίμηνο που ακολουθεί και μέχρι την ανάληψη καθηκόντων των νέων δημοτικών αρχών που τώρα εξελέγησαν, πρέπει να αντιμετωπιστούν κρίσιμα ζητήματα των κοινωνικών δομών και προγραμμάτων που λήγουν τον Αύγουστο του 2014.
Να απαιτηθεί από την κυβέρνηση η εξασφάλιση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό και από ευρωπαϊκούς πόρους, ώστε να διατηρηθούν οι προαναφερθείσες δομές και να αναπτυχθούν, ώστε να καλύπτουν δωρεάν τις διαρκώς αυξανόμενες λαϊκές ανάγκες.
Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων και να δρομολογηθεί η μονιμοποίησή τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις».




 http://www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.