!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΚΕΔΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατά τη χθεσινή συνάντηση μελών του πανελλήνιου συντονιστικού  με την κοινωνική πολιτική της ΚΕΔΕ, πέρα από τα θέματα που συζητήθηκαν σχετικά με την πορεία του ΒΣΣ και τις θέσεις της ΚΕΔΕ( θα ενημερωθείτε αναλυτικά μέσα από τις Γενικές συνελεύσεις των σωματείων όταν ολοκληρωθούν όλες  οι δρομολογημένες ενέργειες του πανελλήνιου συντονιστικού), τέθηκε το θέμα της μεγάλης καθυστέρησης πληρωμής των δομών και η ευθύνη που έχουν οι  φορείς υλοποίησης. 
 Ο πρόεδρος της Κοιν. πολιτ. ΚΕΔΕ μας ζήτησε να αποσταλούν το συντομότερο δυνατό στα γραφεία της ΚΕΔΕ όλες οι δομές ανά νομό που είναι απλήρωτες καθώς και το χρονικό διάστημα. 
Κατόπιν αυτού, παρακαλούνται οι εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι να απευθυνθούν στα κατά τόπους  Σωματεία τους τα οποία στη συνέχεια θα αποστείλουν στην ΚΕΔΕ τα στοιχεία, προκειμένου να υπάρξει παρέμβαση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.