!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα χρηματοδοτήσει το «Βοήθεια στο Σπίτι»



Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα χρηματοδοτήσει το «Βοήθεια στο Σπίτι» Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη, θα χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, στους εργαζόμενους του προγράμματος.
 Οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και, αφού ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για τη δράση του προγράμματος, την αποτελεσματικότητά του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζήτησαν τη συνδρομή και τη θετική εισήγηση της περιφερειακής αρχής, για τη μετεξέλιξη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε «Κατ' Οίκον Κοινωνική Φροντίδα», καθώς και την εξασφάλιση της συγχρηματοδότησής του από το νέο ΕΣΠΑ. 

«Η δομή της “Βοήθειας στο Σπίτι” διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία, την οποία η χώρα δεν θα πρέπει να εγκαταλείψει», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρoσέθεσε ότι «θέλουμε να συνεχίσει το πρόγραμμα, στη βάση ωστόσο ενός νέου και ξεκάθαρου θεσμικού πλαισίου, που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του». 
Επιπλέον, ο περιφερειάρχης εξήρε την πολυδιάστατη αξία του προγράμματος και στο κοινωνικό επίπεδο και στο επίπεδο της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.  





http://nemeapress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.