!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Πρόταση-έκπληξη από την ΚΕΔΕ: Κόψτε από το κοινωνικό μέρισμα για να μην κλείσουν οι παιδικοί σταθμοί – Τι απαντά ο Κεγκέρογλου



Να δοθεί ένα μέρος από τα αδιάθετα 200 εκατ που προορίζονται για το κοινωνικό μέρισμα για να μην μπει «λουκέτο» σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ- ΜΕΑ ζήτησε μεταξύ άλλων αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ που συναντήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη  Κεγκέρογλου
Η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόνισε πως με δεδομένο ότι η κρίση συνεχίζεται και εντείνεται, η διασφάλιση της χρηματοδότησης και της απρόσκοπτης λειτουργίας των κοινωνικών δομών των δήμων και ειδικότερα των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ- ΜΕΑ είναι άκρως απαραίτητη καθώς και φέτος αναμένεται να είναι αυξημένος ο αριθμός των αιτήσεων για τη φιλοξενία παιδιών στις παραπάνω δομές. Ζήτησε, δε, από τον κ. Κεγκέρογλου η χρηματοδότηση των παραπάνω δομών για την περίοδο 2014-2015 να είναι τουλάχιστον στα περσινά επίπεδα.
Ο κ. Κεγκέρογλου  δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες, επισημαίνοντας παράλληλα τις δυσκολίες για την εξοικονόμηση όλου του ποσού χρηματοδότησης, δεδομένου ότι δεν έχουν ακόμη εγκριθεί τα επιχειρησιακά προγράμματα των Περιφερειών της χώρας.
Η ΚΕΔΕ ζήτησε ακόμη την άμεση επίλυση αυτής της εκκρεμότητας δεδομένου ότι ο χρόνος για τις απαιτούμενες διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος είναι ελάχιστος.
Θα ακολουθήσει και νέα σύσκεψη για την προώθηση και υλοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».


 http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.