!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η «σχιζοφρενική» νομοθεσία απειλεί με «κατάρρευση» τους νέους Δημάρχους!



«Ελλάς , το μεγαλείο σου». Απαγορεύουν στις Δημοτικές Αρχές να καταρτίσουν προυπολογισμούς μέχρι 1/9 αλλά τους επιβάλλουν να τους καταθέσουν μέχρι …10 Σεπτεμεβρίου.
Η σχιζοφρενική αυτή κατάσταση εξαιτίας της νομοθεσίας που καθιστά όλες τις Δημοτικές Αρχές , είτε έχουν επανεκλεγεί είτε όχι , « υπηρεσιακές» μέχρι την 1 Σεπτεμβρίου , που αναλαμβάνουν οι εκλεγείσες νέες δοικήσεις και Δημοτικά Συμβούλια , έχει οδηγήσει ήδη όλα τα θέμα στους Δήμους , σε μια επικίνδυνη τελμάτωση.
Το σχετικό θέμα και συγκεκριμένα το άρθρο 65 του Δημοτικού Κώδικα , που ορίζει αυτά , τέθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔιοικητικούΣυμβουλίου της ΚΕΔΕ , το οποίο , όπως και σ΄ άλλα θέματα , το θυμήθηκε αργά και αποφάσισε να ζητήσει την …κατάργησή του .
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Καλλιθέας , Κώστας Ασκούνης επισήμανε ότι με τον περιορισμό που υπάρχει μέχρι την εγκατάσταση των νέων Δημοτικών Αρχών, δημιουργούνται πολλά προβλήματα στη λειτουργία των Δήμων, δεδομένου μάλιστα, όπως τόνισε, ότι βρισκόμαστε στο μέσο της οικονομικής χρονιάς μ’ όλα τα ζητήματα ανοιχτά.
«Αν αυτό το πράγμα ισχύσει, καταλαβαίνετε ότι θα υπάρξει πρόβλημα» ανέφερε και επισήμανε την ανάγκη μιας διευκρινιστικής εγκυκλίου. Διότι, εξήγησε, «όλα τα προηγούμενα χρόνια αυτό συνέβαινε, αλλά ήταν στο τέλος της χρονιάς. Τώρα έχουμε απλώσει τραχανά – έτσι να το πω απλά – όλοι οι Δήμοι, και αν οι αποφάσεις μας δεν εγκριθούν από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, θα υπάρχει πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των Δήμων. Για να μην πω ότι μπορούν να πάνε πάρα – πάρα πολλά πράγματα πίσω».
Το ζήτημα της σύνταξης των προϋπολογισμών, έθεσε και ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.
Τόνισε συγκεκριμένα ότι μέχρι τις 7 Ιουλίου αναμένεται να σταλεί έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών στους Δήμους για την κατάρτιση των προϋπολογισμών, οι οποίοι θα πρέπει να καταρτιστούν και να αναρτηθούν στη διαύγεια μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. «Όπως αντιλαμβάνεστε εδώ πέρα εκτός από τα τεχνικά θέματα τα οποία ανακύπτουν από την ασφυκτική προθεσμία, το μεγάλο πολιτικό θέμα είναι ποιοι θα καταρτίσουν προϋπολογισμούς» υπογράμμισε.
πηγή: Newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.