!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής για την «Κάτ οίκον Κοινωνική Φροντίδα»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας (Υ.Α. με Α.Π. 1442/Δ1.253/26-03-2014) για την υλοποίηση του προγράμματος «Κάτ οίκον Κοινωνική Φροντίδα» κατ εφαρμογή του άρθρου 127, παρ.1 στοιχείο Δ. Περιπτ.β του νόμου 4199/2013 (ΦΕΚ 216 Α’).

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν η Έφη Μπέκου Γενική Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ως Πρόεδρος, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Σίμος Δανιηλίδης Δήμαρχος
Νεάπολης Συκεών, εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γαβριήλ Αμίτσης Αναπληρωτής Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Μαρία Ζήση μέλος του Δ.Σ εκπρόσωπος του ΣΚΛΕ.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν:
1. Οργάνωση, λειτουργία και προώθηση έργου της Επιτροπής.
2. Απόψεις και συμβουλευτική υποστήριξη της Επιτροπής για το σχεδιασμό και υλοποίηση του προγράμματος «Κατ’ οίκον Κοινωνική Φροντίδα».

Διεξήχθη διεξοδική συζήτηση στα αναφερόμενα θέματα και ζητήθε από τους φορείς ΣΚΛΕ, Ε.Σ.Α.με.Α. και ΚΕΔΕ που έχουν συμβάλει ουσιαστικά μέχρι σήμερα στην ανάπτυξη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», να καταθέσουν στην Επιτροπή τις θέσεις τους σχετικά με το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος «Κατ’ οίκον Κοινωνικής Φροντίδας»



 http://www.skle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.