!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Στάση Εργασίας και Κατάληψη στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας


dim agvarv katalipsi
Κατάληψη του Δημαρχείου Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη 23 Οκτώβρη 2014 οι εργαζόμενοι του Δήμου από τις 7.00 μέχρι τις 10.00 το πρωί. Αιτία της κινητοποίησης η μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που απασχολούνται στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (Δ.Η.Κ.Ε.Α.Β) και ειδικότερα στις κοινωνικές δομές Βοήθεια Στο Σπίτι, ΚΗΦΗ, Παιδικούς Σταθμούς και αλλού.
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον εμπαιγμό και την κυνικότητα της Δημοτικής Αρχής του κ. Καπλάνη, διανύοντας τον τρίτο μήνα μη καταβολής της μισθοδοσίας τους, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αντιδράσουν δυναμικά.
 Ταυτισμένη με την νεοφιλελεύθερη – μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης, η δημοτική αρχή Αγίας Βαρβάρας εξαθλιώνει οικονομικά ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους ενώ με πρόσφατη παρέμβαση του Δημάρχου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο επιχειρεί την συρρίκνωση και την κατάργηση υπηρεσιών του Δήμου από τον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας που πρόσφατα συγκρότησε.
Η ΑΣΚ-ΟΤΑ/ΜΕΤΑ καλεί τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που γίνονται πρόθυμοι υποστηρικτές της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης και των δανειστών και διαλύει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ερημώνει τις υπηρεσίες μέσω των απολύσεων εργαζομένων και τις καθιστά βορά στους μεγαλοεργολάβους και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, να παλέψουν μαζί με τους εργαζόμενους και την κοινωνία διεκδικώντας αυτά που της ανήκουν, να διασφαλίσουν το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να υπερασπίσουν τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών της.  
Η ΑΣΚ-ΟΤΑ/ΜΕΤΑ στηρίζει τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της Δ.Η.Κ.Ε.Α.Β, είναι αγώνας όλων των εργαζομένων που δοκιμάζονται από την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση της αντεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης και των υποστηρικτών της αιρετών στην Τ.Α, που θέλουν να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε ωφελούμενους ή ενοικιαζόμενους και την μόνιμη και σταθερή εργασία σε μικρής διάρκειας, κακοπληρωμένη και χωρίς δικαιώματα.
ΑΣΚ-ΟΤΑ/ΜΕΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.