!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Άδεια για Η/Υ (!) , μονιμοποιήσεις και μειωμένο ωράριο στους Παιδικούς Σταθμούς ζήτησε τον Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής από την ΚΕΔΕ


 IMG_20150305_123324_1-1 
Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Διοίκησης Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, αποτελούμενη από τους Β. Πετρόπουλο, Γ. Δασκαλάκη και Σ. Λιβέρη, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου,Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης ,με αντικείμενο τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες των δήμων.
Οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου κατέθεσαν στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη αιτήματα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις και τη λειτουργία των δήμων. Ειδικότερα ζήτησαν:
-Να καταργηθούν όλες οι μορφές των ελαστικών σχέσεων εργασίας και να μονιμοποιηθούν, χωρίς προϋποθέσεις όλοι οι συμβασιούχοι.
-Να σταματήσει η ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών.
-Να καταργηθεί συγκεκριμένο άρθρο του Καλλικράτη, που επιτάσσει τις διοικήσεις των δήμων να προβαίνουν σε εφετειακές δίκες κατά των εργαζομένων.
-Να επανέλθει το μειωμένο ωράριο στο παιδαγωγικό προσωπικό των παιδικών σταθμών.
-Να επανέλθει η άδεια για χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Επίσης οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου τάχθηκαν υπέρ της εξασφάλισης της αναγκαίας κρατικής επιχορήγησης των δήμων, προκειμένου να καλυφθούν οι λειτουργικές τους ανάγκες και να εξασφαλιστεί η μισθοδοσία όλων των εργαζομένων.
Ο κ. Πατούλης, δεσμεύτηκε να εξεταστούν  τα αιτήματα των εργαζομένων.
Παράλληλα τόνισε ότι η ΚΕΔΕ έχει θέσει το αίτημα, οι προσλήψεις από επιτυχόντες του ΑΣΕΠ να γίνουν με προτεραιότητα στους δήμους. Σε ότι αφορά στην ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών ο κ. Πατούλης τόνισε πως πάγια θέση της Αυτοδιοίκησης είναι να διασφαλιστεί μόνιμη και σταθερή εργασία για το προσωπικό που απασχολεί στις υπηρεσίες της, όταν όμως αυτό δεν διασφαλίζεται από την ίδια την Πολιτεία, οι δήμοι είναι αναγκασμένοι να βρουν λύσεις ανάγκης, προκειμένου να προσφέρουν καθημερινές υπηρεσίες στους δημότες τους.


 http://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.