!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Το υπουργείο Εσωτερικών προτίθεται να στηρίξει τα προγράμματα για ευπαθείς ομάδες, μέχρι να ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ


 
 
Σε απάντηση πολλών ερωτημάτων που έχουν υποβληθεί προς το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τις δομές που παρέχουν τις υπηρεσίες των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων» (ΚΗΦΗ), των «Κέντρων Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με αναπηρίες» (ΚΕΔΗΦ) και των «Κέντρων Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων» το υπουργείο απαντάει με ανακοίνωσή ότι εξετάζει θετικά και προς άμεση επίλυση το ζήτημα της συνέχισης λειτουργίας τους, για το μεσοδιάστημα από τη λήξη της χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και μέχρι τη μετεξέλιξη αυτών και ένταξή τους στο ΕΣΠΑ 2014-2020.
Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει και για την παράταση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου του προσωπικού που εξυπηρετεί τις ανάγκες των Κέντρων αυτών.
Η σχετική ρύθμιση σχεδιάζεται να συμπεριληφθεί στο Νομοσχέδιο για τον «Εκδημοκρατισμό της Διοίκησης, την Καταπολέμηση της Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κα την αποκατάσταση αδικιών»



 http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.