!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ.. ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ;;;

ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΗΠΕΙΡΟΥ

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΈΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΊΣΟΥΜΕ………

Στις 3/10/2012 έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εισηγητή τον κ. Δ. Στρατούλη (τότε υπεύθυνο της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου Εργασίας) κατέθεσαν στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων (η οποία την ημέρα εκείνη συνεδρίαζε με θέμα την κύρωση της ΠΝΠ Παράταση του Βοήθεια στο Σπίτι) τροπολογία σχετική με το «Βοήθεια στο Σπίτι».
Σύμφωνα με τα όσα ο κ. Στρατούλης είπε η τροπολογία είχε στόχο να παραμείνει, να αναβαθμιστεί και να επεκταθεί το ΒΣΣ μέσα από Δημόσιες Δομές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και να υπάρξει τακτοποίηση των εργαζομένων του ΒΣΣ (σε προσωποπαγείς θέσεις αορίστου χρόνου).
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ μέλη και υποστηρικτές της τροπολογίας ήταν και οι Π. Κουρουμπλής και Δ. Χαραλαμπίδου.
Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Π. Χαϊκάλης μέλος κι εκείνος της Επιτροπής υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι το ΒΣΣ θα απέδιδε περισσότερο αν καθιερωνόταν ως αναπόσπαστη λειτουργία των Δήμων και ότι η πρότασή του είναι να δημιουργηθούν Διευθύνσεις Κοινωνικής Πολιτικής στους Οργανισμούς των Δήμων και να ενταχθούν όλοι οι έμπειροι εργαζόμενοι σε αυτή την Υπηρεσία οι οποίοι έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. (αποσπάσματα από τα πρακτικά της Συνεδρίασης της 3/10/2012 της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων).
Στις 10/10/2012 συζητήθηκε στη Βουλή η παράταση του ΒΣΣ και η ανωτέρω τροπολογία.
Εισηγητής ο Δ. Στρατούλης, αντί του Π. Κουρουμπλή ο Α. Μητρόπουλος (αντιπρόεδρος της Βουλής σήμερα) και ειδικός αγορητής των ΑΝΕΛ ο Π. Χαϊκάλης.
Ο Π. Χαϊκάλης επανέλαβε όσα υποστήριξε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και δήλωσε την στήριξη των ΑΝΕΛ στην τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Α. Μητρόπουλος είπε: δεν μπορεί πρόσωπα, εργαζόμενοι αορίστου χρόνου για 5, 6, 10 χρόνια με πάγιες και διαρκείς ανάγκες να μην έχουν μια ρύθμιση για να διευθετηθεί το εργασιακό τους καθεστώς. (από τα Πρακτικά της Βουλής)
Σήμερα η χώρα κυβερνάται από τον ΣΎΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ!!!
Σήμερα στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων η οποία ορίστηκε αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Υπουργός Π. Κουρουμπλής, αναπληρωτής Υπουργός Δ. Στρατούλης) μέλη είναι μεταξύ άλλων από τον ΣΥΡΙΖΑ οι τρεις από τους έξι βουλευτές που το 2012 κατέθεσαν την τροπολογία για το ΒΣΣ (Η ΟΠΟΊΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!), οι Γιάννης Σταθάς, Μπάρκας Κώστας και Χαραλαμπίδου Δέσποινα αλλά και ο Αλέξης Μητρόπουλος και από τους ΑΝΕΛ ο Παύλος Χαϊκάλης!
Κύριοι της συγκυβέρνησης έχετε τη διάθεση, την πολιτική βούληση ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΉ και που η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αρκεί για να υπερψηφιστεί, να καταθέσετε αντίστοιχη τροπολογία η οποία θα θεσμοθετήσει επιτέλους το Βοήθεια στο Σπίτι σε μόνιμη βάση και θα δώσει οριστικό τέλος στην εργασιακή ομηρεία των εργαζομένων σε αυτό;;;;
Κ. Στρατούλη, κ. Σταθά , κ. Μπάρκα, κ. Μητρόπουλε, κ. Κουρουμπλή, κ. Γεροβασίλη, κ. Κριτσιωτάκη, κ. Χαϊκάλη και τόσοι άλλοι που με δηλώσεις, ερωτήσεις, δεσμεύσεις, παρουσία στις κινητοποιήσεις μας, στο συνέδριό μας……. επιμένατε στη δημιουργία μόνιμων Δομών ΒΣΣ με μόνιμο προσωπικό,
και ασφαλώς ΚΎΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ που ακόμη και επερώτηση ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή έχετε καταθέσει για το ΒΣΣ......

ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΛΥΣΗ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.