!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Βούτσης σε συμβασιούχους: Θα γίνουν όλα, όπως έχουμε δεσμευτεί (ΦΩΤΟ)


    Βούτσης σε συμβασιούχους: Θα γίνουν όλα, όπως έχουμε δεσμευτεί (ΦΩΤΟ)
    Σε εξέλιξη βρίσκεται το συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία Χαλκιδικής στο οποίο συμμετέχουν δήμαρχοι και πολιτικοί αρχηγοί της χώρας. Λίγο πριν από την έναρξη, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ανέβαινε τα σκαλιά του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιείται το συνέδριο,
    συμβασιούχοι από τις κοινωνικές δομές «Βοήθεια στο σπίτι», ΚΔΑΠ, κ.ά. που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν, τον σταμάτησαν και είχαν διάλογο μαζί του. Μεταξύ άλλων του ζήτησαν να τους ενημερώσει σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει με τα ζητήματα που τους αφορούν  και αν οι συμβάσεις τους θα μετατραπούν σε αορίστου χρόνου. Ο κ. Βούτσης τους απάντησε ότι «όλα θα γίνουν όπως τα είχαμε πει προεκλογικά. Είμαστε ακόμη στους πρώτους τρεις μήνες διακυβέρνησης, αλλά όλα θα γίνουν όπως είχαμε δεσμευτεί». 
    Στο συνέδριο θα συζητηθούν τις επόμενες τρεις μέρες τα μεγάλα ζητήματα του μεταναστευτικού, της υποχρηματοδότησης των δήμων και άλλα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης. Το συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε επιθυμεί με τις αποφάσεις του να οδηγηθεί στην «αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους πολίτες μπροστά».
    sinedrio kede 8
    sinedrio kede 7
    sinedrio kede 4
    sinedrio kede 2
    sinedrio kede 9 

     http://kdap-kdapmea.blogspot.gr

    http://www.seleo.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.