!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

KKE - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Λ. Ηρακλείου 145- 142 31 ΠΕΡΙΣΣΟΣ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Λ. Ηρακλείου 145- 142 31 ΠΕΡΙΣΣΟΣ
τηλ.:210-2592163  fax: 210-2592156



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»


          Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό, με το Πανελλαδικό Συντονιστικό των Εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι». Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ και η Βέτα Πανουτσάκου, μέλος της Διατμηματικής της ΚΕ του ΚΚΕ για την Τοπική Διοίκηση.
          Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στο Δ. Κουτσούμπα την οργή και αγανάκτησή τους για το συνεχιζόμενο εμπαιγμό από όλες τις κυβερνήσεις, που παρά τις όποιες υποσχέσεις διατηρούν την ομηρία τους, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και ζήτησαν, ενόψει της λήξης της σύμβασής τους στις 31/12/2015, τη συμπαράσταση και τη λήψη πρωτοβουλιών από το ΚΚΕ, προκειμένου μετά από 13 χρόνια μονιμοποιηθούν και να ενταχθούν σε αντίστοιχες υπηρεσίες των Δήμων.
          Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετέφερε τη στήριξη του Κόμματος στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι». Ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ, εντός και εκτός βουλής για τη μονιμοποίηση των εργαζομένων, την παραπέρα στελέχωση και διεύρυνση όλων των κοινωνικών δομών. Σημείωσε ακόμα την ανάγκη συμπόρευσής τους με το εργατικό – λαϊκό κίνημα, με τους μαζικούς φορείς, προκειμένου να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας των εργαζομένων.
          Τέλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επανέλαβε στους εργαζόμενους τη θέση του ΚΚΕ ότι στο πλαίσιο αυτού του δρόμου ανάπτυξης, της ΕΕ και της εξουσίας των μονοπωλίων, δεν μπορεί να διασφαλιστεί η μόνιμη και σταθερή δουλειά για τους εργαζόμενους και τη νεολαία και τους κάλεσε να ενισχύσουν τους αγώνες και το ΚΚΕ, στις εκλογές, γιατί υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής.


ΑΘΗΝΑ 10/9/2015                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.