!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  11/9/2015



Ολοληρώθηκε σήμερα παρασκευή  11/9/2015 το διήμερο των συναντήσεων του Πανελληνίου Συντονιστικού Βοήθεια στο Σπίτι με εκπροσώπους  και πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων.
Συγκεκριμένα έγιναν συναντήσεις με τους:
 Βασίλης Κεγκέρογλου- ΠΑΣΟΚ,  Δημήτρη Κουτσούμπα- Γ.Γραμματέα ΚΚΕ,  Νικόλαο Βούτση  πρώην Υπουργός Εσωτερικών- ΣΥΡΙΖΑ,   Πέτρος Εσκίογλου κομματικός συντονιστής πρόνοιας- ΠΟΤΑΜΙ ,  Βασίλη Οικονόμου  τομεάρχης Κοινωνικής Υγείας Ασφάλειας  και πρόνοιας- Ν.Δ,  Δημήτρη   Στρατούλη βουλευτής της  Λαικής Ενότητας  και τέλος με τον    Πάνο Καμμένο πρόεδρο της ΑΝΕΛ.
Όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων,συμφώνησαν για  τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του Βοήθεια Στο Σπίτι, την αναγκαιότητα της συνέχισης και διεύρυνσης των δομών, και την οριστική διευθέτηση της εργασιακής ομηρίας των εργαζομένων.
Υποστήριξαν ότι θα προωθήσουν την ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων με μια εκ νέου παράταση και ότι στο διάστημα της παράτασης θα υπάρξει συνεργασία με τους εκπροσώπους των σωματείων, ώστε να εξευρεθεί μια οριστική και μόνιμη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.